Testfamilj på Junibacken
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Junibacken

(Sverige, Stockholm, Junibacken)

Vi fick som testfamiljsuppdrag att besöka Junibacken i Stockholm. Efter att ha sett bilder på gigantiska köer väntade vi med besöket till skolorna startat igen i hopp om att det skulle vara lite mindre folk. Först i kön stod vi där en måndag och glada i hågen kom vi in. Första rummet var helt magiskt och vi kunde titta runt och fascineras av alla skulpturer och små hus ganska ostört. Vår 2-årige son tyckte det var helt fantastiskt! Dock fylldes det ganska snabbt på med mycket folk och vi valde därför att gå längre in. Jag tycker att det är väldigt synd att de valt att placera Junibackens shop på ett sätt som gör att man är tvungen att gå igenom den för att komma vidare till andra attraktioner. Jag förstår att de vill att vi ska köpa massa saker, men med tanke på hur dyrt inträdet är så kändes det sniket. Den utställning som jag och sonen tyckte bäst om var Muminutställningen. Där stannade vi väldigt länge och hade nog kunnat vara där länge till om det inte blivit så mycket folk.

Vi valde att inte stanna och äta då det dels var ganska dyrt, men framförallt blev alldeles för mycket folk.

Efter ett tappert försök att köa till Sagotåget gav vi upp och lämnade Junibacken efter ca 1,5 timmes lek.

Ett tips är att försöka pricka in en vardag utan lov och att komma tidigt, för det finns mycket att se både för stora och små!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se