Annons
Reseberättelse:

BARNENS GÅRD

(Sverige, BARNENS GÅRD)

Jag och min vän fick möjlighet att vara testfamilj på barnens gård.

Innan vi åkte dit så tittade vi på deras hemsida samt läste olika reseberättelser här på barnsemestersidan för att få en uppfattning om hur det var.

Det blev jag (Malie) och mina 2 barn Kevin 10 år och Elias 7 år ,samt min vän Mathi och hans 2 barn Nathalie 12 år och Nikki 7 år som åkte. Den dagen vi åkte dit var det ganska bra väder. Inget regn och solen strålade iaf fram runt 22 grader. När vi kom fram var det lite kö, men det gick ganska snabbt att komma in ändå så väntan blev inte så lång. Det första man möttes av var en stor lekyta i bondens tecken. Stor skördemaskin, traktor mm att klättra på och ha kul. Vi hade redan bestämt oss för att badlandet skulle tas sist, så vi gick vidare till djuren efter att barnen fått leka av sig lite. Det fanns bla grisar, getter, kaniner, höns. Man fick gå in till djuren och kela med dom, något som var väldigt uppskattat av barnen. Efter djuren fanns det såna stora genomskinliga plastbollar man kan gå in i. Var väldigt lång kö så det blev aldrig att vi provade detta. Vi gick istället vidare till stora studsmattor där barnen gillade att vara. Dom roade sig länge här. Bredvid fanns det en stor hinderbana/klätterställning som helt klart blev en favorit för oss allihop, inklusive oss vuxna. Halva dagen spenderades här. Det fanns även en labyrint att gå vilse i om man ville =)

Det var sedan dags att gå över till badlandet som var det vi hade sett framemot allra mest. Vi gick för att byta om och det gjorde man i ett hus som lutade väldigt mycket. Det var verkligen sjukt jobbigt att byta om därinne. Detta borde absolut vara någonting som ägaren till barnens gård borde ändra på. Kul med ett lutande hus, men då för att leka i och inte för att lyckas byta om i. Dags att hoppa i badet! CHOCK! Svinkallt! Även barnen som annars tycks ha en förmåga att bada i väldigt kallt vatten gick upp efter 10 min och höll på att frysa ihjäl. Vet inte om det brukar vara kallt i vattnet eller om vi bara hade en väldans otur just denna dagen. Det blev iaf så klart en stor besvikelse att halva dan som skulle spenderas i badlandet inte gick att genomföra.

Vi hade ändå en mysig dag och hade en del andra äventyr för oss förutom just barnens gård så att vi lämnade tidigare än planerat var inte hela världen. 

Barnens gård (förutom badlandet som jag ej kan uttala mig om) är inte särskilt stort och det ska man vara medveten om när man åker hit tycker jag, annars blir man nog besviken. Det var härligt med alla djur man fick gå in till och den stora klätterställningen som vi hängde mycket i. 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för 2 barn per betalande vuxen på Söderhällgården
10% på hela sortimentet hos Ekokul
Gå 2, betala för 1 på leklandet Kaatach
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Borås Djurpark
Västergötland
Järvzoo
Hälsingland
Kneippbyn Resort Visby
Gotland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se