Testfamilj på Nordsoen-oceanium
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Nordsoen-oceanium

(Danmark, Hirtshals, Nordsøen Oceanarium)

Entre

Klumpfiskarna kom nära glasrutan

Riktigt stora!

Prova på orkan. Roligt!

Vi reste färja Göteborg-Fredrikshamn och kom fram till Hirtshals på morgonen. Det var ca 5 mil att köra i Danmark. Vi gillade miljön på Nordsoen-oceanium. Viggo, 8 år, var nyfiken på allt. Det fanns många akvarier med bl.a. stora Klumpfiskar och mindre hajar. Det gick att klappa rockor och fiska krabbor. Man kunde prova en låtsasbåt där det gick att välja vindstyrka. Mycket roligt att testa på gunget och blåsten i en orkan. Det fanns en fin lekplats med klätterväggar, ruchbanor och annat skoj. Vi provade restaurangen och fick betala 305 Dkr för tre pers. Mycket fin och god mat, vi valde fisktema på våra tallrikar. Slutligen besökte vi den stora shopen där det fanns mycket roligt att titta på och handla. Vår resa fortsatte till Hirtshals camping som ligger vackert vid havet och intill en fyr. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se