Äventyr
Annons
Reseberättelse:

Äventyr

(Sverige, Torpshammar, Boda Borg Torpshammar)

Äventyrshuset

upptäcktsfärd i cellerna

En stämpel som belöning, när cellen är klarad.

Vi åkte upp till Torpshammar från Hofors en dag i Juli. Vi var två vuxna tillsammans med våra tonårs-barn(15 och 17 år gamla).

Vår familj har besökt olika Bodaborg i hela Sverige och alltid tyckt att det har varit roligt. Detta äventyr passar hela familjen och har man provat ett Bodaborg så vill man gärna besöka det igen eller utfoska de andra bodaborg som finns på olika platser i Sverige. Ni kommer garanterat att tycka det är roligt.

Äventyret går ut på att klara olika celler med olika svårhetsgrad. Svart färg betyder at en är mest fysisk. Röd är mellan och den gröna är lättast. Du får en stämpel som bevis på att du klart cellen.

Ett tips är att ni har träningskläder på er, för ni kommer garanterat att bli svettiga.

Vi kan varmt rekommdera att ni besöker bodaborg om ni har något äldre barn som gillar utmaningar. Detta passar även vuxna som tycker om umaningar.

Något som vi saknde på Bodaborg i Torpshammar var "tacobuffen" som de erbjuder på alla andra bodaborg i Sverige. Men det fanns en kiosk där de erbjuer "lättare mat" glass och dryck. Så ta gärna med en matsäck om ni har tänkt stanna hela dagen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se