Tom Tits äventyret
Annons
Reseberättelse:

Tom Tits äventyret

(Sverige, Södertälje, Tom Tits)

Olika saker

Jag och min familj fick äran att testa Tom Tits i Södertälje under en dag. Vår familj består av 5 personer. 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 8 en tjej, 7 en kille och 4 en tjej. 

Tom Tits passade dom alla och oss vuxna med. Det fanns roliga experiment, aktiviteter och åkattraktioner. De stora barnen, 8 och 7 kunde göra i stort sett alla saker där. Det var några få saker som var anpassade för äldre barn. 4 åringen fanns det också mycket saker att göra. Hon sprang runt och testade på allt hon kunde.  Det fanns en restaurang där som serverade buffé för både vuxna och barn. Vi alla var supernöjda efteråt. Mätta och belåtna fortsatte vi dagen. Vi var där från 11 till 17. De roligaste var uppskjutet och vindtunneln. Den yngsta älskade jojon. Vi vuxna tyckte alla experiment och lösningar på dem var roliga. Efter en hel dag var vi alla tillfreds och lämnade Tom Tits med ett leende på läpparna. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se