Annons
Reseberättelse:

Orsa Rovdjurspark

(Sverige, Orsa, Orsa rovdjurspark)

En mulen, men varm och perfekt väder mässig dag för att promenera runt parken. Var enkelt att hitta dit. Bra skyltat efter vägarna. Bra parkering utan att det blev för trångt, fin entre med 2 kassor så att det gick undan i kön. Såg alla djuren utom varg och lodjur som hade gömt sig någonstans. Alla djuren låg och sov när man gick runt och tittade utom isjörnarna som bada och lekte. Sen råkade jag väcka en björn som låg och vila/sov med en rejäl nysning. Han vaknade med ett ryck och funderade vad som hände.(Väck inte den björn som sover)

Familjens favorit var isbjörnarna, tittade på när det lades in levande fisk i deras sjö och hur dom fiskade/letade efter detta. Båda barnen 4 & 13 år tycker att detta var bäst.

Tog en lunch på Ugglan & björnen, en anläggning som låg 400 meter utanför parken. Positivt att man fick gå dit och äta och sen komma tillbaka in igen. Men maten var en besvikelse. Det fanns lunchbuffe fram till 15.00. Maten var smaklös, såg inte rolig ut för ögat. Salladsbuffen såg frächare ut än vad det smakade.

Summeringen av en dag på parken blir 2 björnar av 5. Familjebiljett 2 barn & 2 vuxna för 790,00 kr är absolut inte värt pengarna. Tveksamt till och med för halva priset. Om man åker dit igen så blir det till att ta med massäck istället.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Gratis Fun Slush till barnen!
Barnbiljett för 8,50€ på SEA LIFE Helsinki! (norm. barnpris 15€)
Alla barn som köper åkband får en glass + rabatt på barnmenyn
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
BonBon-Land
Danmark
Astrid Lindgrens Värld
Småland
Kungsberget
Gästrikland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se