High Chaparral
Annons
Reseberättelse:

High Chaparral

(Sverige, Kulltorp, High Chaparral)

Vår familj består av mamma, pappa och två pojkar som är 5 och 7 år. 

High Chaparral är stället för er som gillar att leka pang-pang. Som min 7-åring sa:"Det är ju bara att skjuta lite så vet alla att man är med och leker".

Personalen är utklädda för att passa in och de spelade med i sina roller och de flesta besökarna (även vuxna) var med och lekte. Buffalo City är stället där ni verkligen kan leka vilda västern.

En del besökare hade klätt ut sig till cowboy redan när de kom dit. För de som inte har så mycket cowboy-utrustning hemma så finns det att köpa där. Young Guns Store är ett bra ställe att gå in på först för att köpa knallpulver-pistoler och skott. Sedan är det bara att ge sig ut och skjuta som alla andra.

Det finns fler shower att titta på än vad man hinner på en dag men vi valde det vi trodde skulle passa vår familj i smaken  och det var lyckat. Det ni inte får missa är att ta tåget till Mexico City där man får vara med om riktig action. Det var duktiga skådespelare/stuntmän  i showerna och i många fick man själv hjälpa till och skjuta på skurkarna, vilket var mycket uppskattat av barnen.

Det finns ett stort utbud av mat; allt i från popcorn och korv till vita bönor och fläsk. 

Vi hade en rolig dag där allt var en enda stor lek som sedan fortsatte hemma i många dagar....

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se