Annons
Reseberättelse:

Testfamiljer lyckseledjurpark

(Sverige, Lycksele., LyckselesdjurPark.)

Vi hade turen och tackade ja till att bli testfamiljer för lyckseledjurpark. Vi åkte början av augusti, vi kom upp rätt sent på kvällen, så vi tog in på Ansia Resort (camping) den camping är en familje camping jag verkligen vill rekommendera till alla barnfamiljer som har vägarna förbi lycksele, camping är stor med flera lekplats fräscha och fina servicehus med både familjerum/badrum bastu, kök och allt som kan tänkas på en super fin camping. Och inte alls farligt dyrt och bo med husbil, eller att delta på campingen aktier.

Vi åkte och besökte djurparken på förmiddagen vi gick runt på några timmar. Det fanns även guidetågtur och barnkaruseller dock kostade del extra, tåget kostade 30kr per person att åka och karusell biljetter kostade 25kr/st så vi hoppade över både tåget och karusellen då vi inte tycket det var värt och lägga flera hundra på om alla skulle åka.

Vi var två vuxna och ett barn som var testfamiljer men vi blev tre vuxna och ett barn som åkte. Det skulle vara nordiska djur, men våran familje saknade både fåglar och fiskar, det fanns plans för fiskar ett jätte finns plats med vatten där det skulle finnas plats för fiskar men dom hade ingen när vi var där.

Ett plus för djurparken var den jätte stora gratis lekparken där både vuxna och barn kunde leka. Man får gå in två dagar på entrén om man vill men man gör parken på ett par timmar, det stod där inne att normala besök tiden var 2 och en halv timme. Man kunde se tre matiga av djuren under dagen.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Alla barn som köper åkband får en glass + rabatt på barnmenyn
10% rabatt på paketet med boende och entré till Givskud Zoo
Fri entré för ett barn per familj på Djurs Sommerland
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Den Blå Planet, Danmarks ...
Danmark
Sommarland Själland
Danmark
Barnens Gård
Blekinge
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se