Navet
Annons
Reseberättelse:

Navet

(Sverige, Borås, Navet)

Vi har nu besökt Navet som till en början för mig verkade lite litet med få saker att göra. Men snacka om att jag hade fel.

Barnen, åtta och sex år gamla insöp genast atmosfären och attakerade första bästa manick de hittade. So. Pedagog på högstadiet kännde jag viss frustration över att inte stanna upp och förklara all funktion och teori bakom. Barnens lust att utforska hindrade mig effektivt från vara lärare och istället bli mamma som snällt följde efter mina barn från rum till rum. Som sagt jag trodde det var litet men uppdelat i mindre delar/rum växte Navet mer ju mer vi utforskade. Dinosaurieutställningen var bra. Lika väl övervåningen med mycket pyssel, fix och göra. Som längst fastnade barnen i sandlådan med färg som visade höjdskillnader på ett fasinerande sätt. 

Klart värt ett besök men räkna med att det får ske på barnens vilkor, deras lust att se, utforka och upptäcka!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se