Aqua Nova
Annons
Reseberättelse:

Aqua Nova

(, Maserhallen och Aqua Nova)

Inne på AquaNova

Aqua Nova utifrån

Vi besökte Aqua Nova i augusti tillsammans med våra barn som är 17,14,9,8 och 6 med var även vårat barnbarn som är 10 månader. Vi hade en väldigt roligt dag tillsammans Det fanns flera saker att göra klättervägg, vågmaskin, forsen och vattenrutchkanor. Två av vattennrutchkanorna hade en åldersgräns på 10år och var uppskattade av barnen som kunde åka dom, men "Magic eye" blev en favorit för oss då hela familjen kunde åka den tillsammans. Där kunde man välja att åka på stora gummiringar eller åka utan.Barnen tyckte väldigt mycket om att åka i forsen och vara i stora bassängen när vågmaskinen var igång. Man kan också vara utomhus och bada, där är vattnet strömt och barnen gillade att bara kunna flyta med. Dom har ett fint vattenland för de minsta och där hade vårat barnbarn det roligt. Vi tycker badet passar bra för alla åldrar och vi åker dit en gång om året med familjen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se