Annons
Reseberättelse:

Klättring i höghöjdsbana

(Sverige, Löddeköpinge, Treewalker)

Övningsbanan

Säkerhetsutrustningen

Balans på hög höjd

Tillsammans med mina två barn, två pojkar 8 och 12 år samt med min syster och hennes dotter på 10 år fick vi förmånen att besöka Treewalker i Löddeköpinge. Det blev en härlig utflykt en julieftermiddag till en lummig skog där vi verkligen fick utmana oss själva. Vi blev väl emottagna av personalen och de fanns alltid tillhands när det dök upp frågor.

Det började med att vi fick en genomgång av hur utrustningen fungerade och sedan fick vi testklättra en låg bana. Hindren kunde t ex vara klätterväggar eller klätternät, gå på en stock eller åka linbana.

Det fanns flera olika banor på olika höjd att välja på men för mig och åttaåringen räckte övningsbanan och de två gröna banorna väl. Kändes trots höjden tryggt efter den genomgång vi fick av hur man hanterade säkerhetsselen.

När vi var där var det inte så mycket folk så det var ingen kö till de olika banorna vilket var skönt. Fanns möjligheter att sitta och fika medhavd picknick. Man kunde också köpa lite läsk av personalen.

Kul med en aktivitet där hela familjen är på lika villkor och man hjälper varandra. Barnen får peppa de vuxna lika mycket som de vuxna får peppa barnen.

På en skala från 1 – 10 där 10 är bäst fick den här aktiviteten 8:or och 9:or av oss. 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se