Black Pearl Golf
Annons
Reseberättelse:

Black Pearl Golf

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter - Black Pearl Golf)

Vi fick äran att bli testfamilj till Halmstad aktivitetscenter där vi fick välja mellan Prison Island, Laserdom eller Black Pearl golf. Vi valde att testa på Black Pear golf eftersom vi har barn på 6 år, 4 år och 1 år. Vi hade tur att 1 åringen satt i vagnen hela tid och såg över halva tiden vi var där.

När vi kom fram hade vi inte bokat tid till golfen och när de hittade inte mitt namn först men visade mailet och han som arbetade skrev upp mitt namn så det var inga problem alls sen. De var vana här att det kom testpersoner från Barnsemester och vi fick även med oss ett par 3D glasögon att prova med inne på golfen. Vi blev visade appen man kunde använda samt fick lite information om golfen.

Flickorna tyckte det var häftigt att det var mörkt och att det lyste inne på golfen. Neonljus överallt i rummet och runt banorna. Vi testade 3D glasögonen och såg hur banorna höjde sig och att hinden såg ut att ligga i luften. Vi tittade mest på djuren och väggarna med 3D glasögonen. 4 åringen på sig en rosa klänning som lyste i ljuset så det tyckte hon var extra kul. Det var rent och snyggt överallt och banorna var fina och roliga. Både vi föräldrar och flickorna tyckte det var en roliga timma att spela golf i mörker bland lysen och fint målade väggar och fina djur i rummet.

Denna aktivitet passar både små och stora och det var roligt att vi alla spelade tillsammans på samma bana, när man gick efter den som hade bollen längst bort fick slå.

Vi återkommer gärna hit!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se