Annons
Reseberättelse:

En trevlig dag på Barnens gård

(Sverige , Karlskrona , Barnens Gård)

Lekplatsen

Klappa djur var väldigt populärt

Vi fick möjligheten att besöka barnens gård i Karlskrona med våra barn som är 4,6 & 8 år. Det var väldigt uppskattat även om det var väldigt litet. Man fick gå in till kaniner,getter,grisar och höns och klappa och det var roligt. Sen fanns det eldrivna lastbilar och traktorer barnen kunde köra på en bana och det gick att lossa släpet, tankstation, övergångsställe och en liten byggnad att köra igenom. Badlandet bestod av några rutschkanor men ingen direkt pool på det sättet vilket var lite tråkigt. Man kunde gå in i en liten snickeboa och ett ritrum och "under" fanns en hemlig tunnel. Lekplatsen var jättefin! Överlag var det en trevlig upplevelse men det är för mindre barn och det var väldigt litet och inträdet kändes lite i överkant.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
20 % rabatt på Dressin på Smalspåret
Fri entré för ett barn per familj på Djurs Sommerland
20% rabatt på entrén på Leklandsfabriken
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Järvsöbacken
Hälsingland
Järvzoo
Hälsingland
Skistar Sälen
Dalarna
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se