Äventyrens sommar 2016!
Annons
Reseberättelse:

Äventyrens sommar 2016!

(Sverige, Sörsjöns Äventyrspark)

Solen skymtade fram mellan molnen, men det var varmt och härligt. Vi installerade oss på campingplatsen som ligger i anslutning till parken, och fick en ljuvlig plats inne i skogen. Alla mådde toppen och vi var höga av förväntan inför morgondagens äventyr. Vi passade på att se oss omkring, bada i sjön....och tänkte flera gånger "Vad har vi gett oss in på??!!" när vi såg banorna som skymtade bland träden.

Nästa dag pirrade det lite extra... Vi hade tagit på oss oömma kläder och bra skor, vi hade även handskar med oss men det behövde vi knappt använda visade det sig. En störtskur skrämde oss inte, även om vi funderade på om det skulle bli halt i banorna! Men de ligger så pass bra skyddade av alla träd, så vi behövde inte oroa oss.

Vi fick en mycket noggrann information av Victor, som visade hur vi skulle använda den utrustning vi fick låna. Säkerhetssele och hjälm. Sen fick vi alla visa att vi förstått instruktionera på en av de lättare banorna.

Familjen består av Albin 11 år, Alva 8 år, pappa David och så jag Ullis, båda 45+...

Sen fick vi leka och klättra själva, och det blev lite olika val. Grabbarna höll sig mest på blåa och röda banor och vi tjejer trivdes bäst på de gröna. David gjorde även de svåra svarta banorna som ligger 15-20 meter upp. Flera banor innehöll också linbanor vilket var extra roligt!! Det fanastiska avslutet blev den nästan 400 meter långa zipline som går över sjön! En magisk upplevelse! Alla mycket nöjda med dagen!! Dit åker vi gärna igen!!!

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se