Prison Island
Annons
Reseberättelse:

Prison Island

(Sverige, Halmstad, Halmstad aktivitetscenter)

Familjen är laddad för utmaningar!

I mitten av juli gjorde vår familj bestående av 2 vuxna och 4 barn mellan 7-14 år en kul utflykt till Halmstads aktivitetscenter där vi fick utmana oss själva i "celler" med olika klurigheter och utmaningar. Vi fick ett gott bemötande och en genomgång av hur det gick till. Sedan gav vi oss in med liv och lust. Prison Island är ett riktigt roligt sätt att umgås hela familjen. Då cellerna är olika kan allas kunskaper, talanger och storlekar bli till nytta för laget. Man samlar poäng beroende på hur bra man klarar de olika cellerna. Man kan också jämföra sig med andra lag som är igång samtidigt. Vår yngsta kille tyckte dock att det var lite läskigt att vara instängd i de olika rummen och ville efter ett tag inte vara med längre. Efter en timme var vi riktigt trötta och svettiga men glada och nöjda. Hade säkert funkat ännu en timme men för att vara första gången kändes detta lagom. Vi rekommenderar varmt att pröva denna roliga aktivitet. Tack för möjligheten att vara testfamilj. / Familjen Svedstam, Partille

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se