Legoland under högsäsong
Annons
Reseberättelse:

Legoland under högsäsong

(Danmark, billund, Legoland)

Vår familj fick förmånen att vara testfamilj för barnsemester i Billund det som ingick var endast inträdesbiljetter.Vi valde att ta med husvagnen ,eftersom att det var svårt att hitta hotell när vi var sent ute .Vi ville också passa på att campa några dagar ,i andra delar utav danmark ,när vi ändå var ute och körde.Vi gick in när de öppnade och ut när de stängde för att hinna med så mycket som möjligt. Vi hade tänkt att köpa till biljetter för en dag till men det var ingen i familjen som tyckte det var värt det. Barnen är 6,10 år.Vi började med att kolla alla byggmodeller som var i början fantastiska byggen!Här gick vi ca en timme. Sedan gick vi till karusellerna och han åka lite. efter någon timme var det tjockt med folk och man fick stå i långa köer.Vi han inte åka allt vi ville. kötiderna stämde inte med vad som stod på skyltarna . Vi hade mat med oss själva eftersom att vi hade hört att det var dyrt. Jag tyckte priserna var var som man kan förvänta sig på ett liknande ställe. Vi köpte glass och fika och priset var helt OK.Maken och 10-åringens favorit varIce pilots school som de tyckte kändes modern och nytänkande. sonen 6 år hadePolar x-plorer. Vi såg en teater som barnen gillade. Barnen tog också körkort som de tyckte var kul.Vi hade också tur med vädret. Som helhet hade vi en jättebra dag som familj men alla köer gör att det är inte best value for money. Vi åkte vidare till två andra nöjesparker där vi kunde utnyttja tiden bättre till att åka istället för att köa. Det som gör Legoland unikt är såklart legovärlden men det tröttnade alla på efter en timme.Även vår familj som har byggt väldigt mycket lego allihopa.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se