Testfamilj Randers Regnskov 21/7-2016
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Randers Regnskov 21/7-2016

(Danmark, Randers, Randers Regnskov)

Vi hade turen att bli testfamilj åt Barnsemester, vilket passade oss utmärkt då vi hade en resa till jylland inplanerad.

 

Den 20/7-2016 började vi vår resa till Jylland. Vi hade bokat ett hus genom AirBnb strax utanför Randers i Assentoft.

Vår familj består av mig, min man och 2 döttrar (12 resp 13 år) samt vår son på 7 år. Så åldrarna är lite spridda och inte alltid så lätt att få alla nöjda!

Men åter till Randers Regnskov, vi tillbringade 4 timmar enbart på att gå runt och titta hela tiden. De 4 timmarna gick snabbt! Trodde aldrig vi skulle vara där så länge, absolut värt pengarna enligt mig. Vi hade nog gärna varit där längre om inte dispyterna hade uppstått mellan syskonen.... då vissa ville hem och vissa ville stanna kvar. Utemiljön är jättemysig, man kan ta med sig egen matsäck. Flera ställen där man kan sätta sig ner och äta ute som inne.

Är man där på sommaren så rekommenderar jag att man är lättklädd, det är jättevarmt där inne! Tropisk värme :-D  Det är det iof också på vintern, så var förberedd på det

Personalen är väldigt hjälpsamma, de verkade ha glada pensionärer till hjälp lite överallt. Där var mycket folk, men utrymmet överallt gjorde så att det inte kändes av.

Maten, vi tog enbart en fika (glass)(man kan ta med sig egen matsäck) helt ok priser. Man får ju alltid räkna med överpris på dessa attraktioner.

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se