Tykarpsgrottan
Annons
Reseberättelse:

Tykarpsgrottan

(Sverige , Hässleholm , Tykarpsgrottan )

Vi var testfamilj i somras och besökte då tykarpsgrottan. Vi hade varit inne och läst på deras hemsida innan besöket och förberett oss. Ett par bra promenad skor och en varmare tröja var att rekommendera då det var lite kallare i grottan.

Barnen som är 6 och 8 år gamla såg verkligen fram emot detta besök. Det blev ju inte sämre av att deras första syn var en hoppborg när vi parkerade. Efter spenderat lite tid på den var det dags att kolla sig runt lite. Var ett litet rum med information om vad grottan används till tidigare och andra trevliga bilder. Passade även på att besöka det lilla och mysiga caféet med goda kakor.

När vi fikat var det dags att börja den guidade turen ner i grottan. Till en början var det mörkt innan vi kom ner i en stor sal. Denna grupp på ca 20 personer med olika nationaliteter följde guiden Ronja. Helt underbar guide som gjorde vistelsen till ett rent nöje. Hon snackade klart och tydligt och väntade in hela gruppen så alla kunde höra och se henne.

Efter ca 1 timmes visning med massa information, kryp i gångar m.m var nog alla belåtna. Tycker helt klart att ni skall besöka tykarpsgrottan. Trevligt besök med många trevliga minnen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se