Annons
Reseberättelse:

Barnens Gård en härlig Sommardag

(Sverige, Karlskrona, Barnens Gård)

De lyckliga barnen

Badbarn

Glada Familjen

En varm och solig morgon bestämde vi oss för att köra till Barnens Gård tillsammans med vänner som har barn i samma ålder som vår egna dotter.  Det blev en lång bilfärd från Malmö men vi kom fram med gott mod tidigt på dagen. Solen stod redan högt och värmde bra. 

 

Dottern min såg redan medan vi parkerade bilen vad hon ville göra hela dagen. Hon såg den stora vattenrutschkanan! Vi vuxna ville självklart se oss runt vad mer man kunde hitta på vilket vi också gjorde. Där fanns hästar och grisar, kaniner och getter med killingar. Självklart blev kaninerna dotterns favoriter och det var svårt att få henne från de små söta varelserna.

Vi testade även på hinderbanor, labyrinter och studsmattor. Något som alltid fungerar bland vuxna som små. Vi provade även på att åka hölass och titta på kossor. Något de små kanske inte tyckte var riktigt så kul när magarna kurrade och vattenparken fanns intill.

Sen kom då det enda egentliga gnisslet på resan. Maten. Det tog en god timma att få ut ett gäng pannkakor samt en hamburgare. Den sista fick vi lämna åter för att vänta på ny då det inte uppfyllde de krav som vi ställt.

Men sen kom då alltså baddelen. Barnens, och de vuxnas, favorit. Allt var väldigt rent och prydligt. Det var väl ordnat och fungerade som det skulle. Här spenderades många timmar i den varma gassande solen och det härliga vattnet.

När det led mot sitt slut, folk började trilla av, så var det även dags för oss att köra vidare. Vi var väldigt nöjda när vi satte oss i bilen för färden hem. Även vännerna var glada och tror nog även deras barn drömde sött på vägen hem om långa rutchkanor, stora hoppbollar och små söta kaniner.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
15% rabatt på entrén på Balthazar Science Center
Barnbiljett för 8,50€ på SEA LIFE Helsinki! (norm. barnpris 15€)
20% rabatt på entrén på Extremezone Malmö
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Idre Fjäll
Dalarna
Tänndalen
Härjedalen
Orsa Grönklitt
Dalarna
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se