Leopard augusti 2016
Annons
Reseberättelse:

Leopard augusti 2016

(Danmark , Billund , Temapark)

Vi fick förmånen att åka till Legoland med hela familjen. Familjen består av mamma o pappa samt två pojkar på 9 och 15 år samt en tjej på 10 år.V

i valde att ta husvagnen med oss och spendera en hel vecka i Danmark och Legoland var då huvudattraktionen. Vi hade varit på Legoland tio år tidigare och hade bara goda minnen av den gången.

Nu åkte vi till temaparken en dag mellan alla regniga dagar där prognosen lovade bra väder. Vi körde dit redan till öppning. Och redan här förstod vi att förmodligen alla som tänkt besöka Legoland denna vecka valde den här dagen. Och vad som hände därefter kännetecknas väl endast av köande och trängsel. Vi köade i ca 45 min-1,5 h för attraktioner som tog en minut.

Legoland har någon typ av biljetter man kan köpa för att gå före alla i kö men dessa liksom allt annat på Legoland var jättedyrt. På grund av allt detta valde barnen att vi skulle lämna Legoland efter ett par timmar och även då strömmade det in folk i parken. Absolut inte värt att besöka en dag då det finns så mycket folk där. Mina barn uppskattade det i alla fall inte. Så höjdpunkten på hela resan blev tyvärr inte bra. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se