Liseberg med mindre barn
Annons
Reseberättelse:

Liseberg med mindre barn

(Sverige, Göteborg, Liseberg)

Tack för idag! Vi kommer tillbaka

Krocka är också roligt

körkort är en kul bonus

Den 7e augusti styrde vi kosan mot Göteborg och med siktet inställt på Liseberg. Vi hade haft turen att som testfamilj få inträde och åkband till hela familjen, som består av två vuxna och två barn (4 och 6 år gamla)

Vi hade otur med vädret, stundtals stod regnet som spön i backen, men så länge vi slapp stå för länge i kö till attraktionerna lyckades vi ändå hålla humöret uppe.

Eftersom våra barn inte är så stora, fick vi hålla oss till attraktionerna som passar de mindre barnen.

Båda gillade ”farfars bilar” och ”skepp o´skoj”, eftersom man efter turen fick ett körkort, med foto och namn, som man kan ha i plånboken.

Annars var radiobilarna och kaninlandet också kul.

På Liseberg finns det något för alla åldrar, och saker som passar både den som vill snurra och åka fort, och den som vill ha en lite lugnare tur. Fyraåringen gillade inte det där med köer, och förstod inte alls varför vi var tvungna att vänta på vissa ställen, därför föll vissa attraktioner bort för oss om det var lång kötid.

Hela familjen kände sej mycket nöjda när vi började röra oss mot utgången efter några kul, men blöta timmar på Liseberg.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se