Annons
Reseberättelse:

En härlig dag på Tropikariet

(Sverige, Helsingborg, Tropikariet)

sååååå söt

Hungrig krokodil?

KITTLAR

Vi är ett gäng Helsingborgare som fick glädjen att gå på Tropikariet. Vi hade inte varit där på en herrans massa år. 

Intryck nummer 1 är att det har blivit jättestort, riktigt gigantiskt! Direkt i receptionen hittade vi genomskinliga plaströr med myrkolonier. Dessa löper genom hela byggnaden och är sjukt mycket mer intressant än det låter.

Det tog oss c.a 3 timmar att gå igenom allt, liiiten varning i aprummen. I rummet till nattaporna är det ganska mörkt och det finns massa lösa djur som går, sitter och flyger runt. Lilltjejen var aningen skeptisk och inte helt glad över fladdermössen. Men det gick bra!

Det fanns en stor lekhörna där barnens inre Indiana Jones fick leka arkeolog och gräva fram dinosaureben. Det fanns fler djur än vad jag kan komma ihåg, helt klart något för alla.

Riktigt uppskattat var:

* Fiskarna som suger på folks fingrar, det kittlar massor och barnen ÄLSKADE det.

* Det lilla utkikstornet MITT i alligatorrummet

* Aporna/Lemurerna är bara SÅ SÖTA

* Hajarna - stora, fina och bara lite rysliga

 

Hela familjen hade jättekul och vi ska absolut hit igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se