Äventyrlig golf inomhus
Annons
Reseberättelse:

Äventyrlig golf inomhus

(Sverige , Täby, Paradise adventure golf)

Jag och min familj, man 3 barn i åldern 11 och 9, åkte till Täby en söndag fm. 

Vi fick en snabb genomgång av tankesättet bakom banorna och sen hur man skulle spela. Det finns 2 banor med 18 hål, Inca Trail som är lite enklare och Explorer där banorna är lite kluriga och trixigare. Det finns en app som man kan ladda ned för att smidigt lägga in hur många slag man gjort och blir då också väldigt enkelt att ha koll på ”poängen”. En liten sak som jag märket med appenvar att den drog mycket batteri på telefonen men annars var det väldigt enkel och smidig och man fick tips om hur man skulle spela på banorna. Det var en härlig miljö och kändes som en djungel med djurljud och palmer och totempelare utplacerade. 

Det var väldigt lugnt och behagligt när vi kom så tidigt och det var väldigt enkelt att följa gången i banorna. Man får betala att spela per bana, vi valde att spela på bägge det tar ca 1 timme att spela per bana, vi var 5 stycken och dom rekommenderar max 4 spelare per bana.

 

Det var väldigt roligt och det var första gången för mina döttrar att spela minigolf och dom tyckte att det var superroligt. Man får ju träna på att ta det lugnt och slappna av och fokusera vilket är bra för både stora och små.

 

Man kunde köpa glass och läsk men eftersom det ligger i samband med gallerian där det finns större caféer var inte detta ett bekymmer. Det fanns skåp som man kunde låsa in värdesaker i samt fräscha toaletter med kodlås endast för golfare.

 

Jag kan tänka mig att åka dit flera gånger då det var ett roligt sätt att umgås om det är dåligt väder eller man åker dit med sina kompisar. Det är ett perfekt ställe att åka till om man tycker om minigolf då man kan vara där året runt. Hjälpsam och trevlig personal.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se