Mysig park!
Annons
Reseberättelse:

Mysig park!

(Danmark, Aalborg, Aalborg Zoo)

På Aalborg Zoo får man se väldigt många djur. Vi var på parken i fem timmar och mer finns inte att Göra. Ett tåg man kunde åka runt parken. Vi promenerade dock runt eftersom den inte var så stor. Det var kul att man kunde gå in i rum där det var så varmt som i regnskogen, där klättrade det runt koalabjörnar i träden över oss. Parken var liten och djuren bodde väldigt trångt. Vi såg på en show där sjölejonen gjorde konster och fick mat. Det fanns endast en lekpark i mitten av parken men barnen hade kul, passade våra på 3 och 5 år åldersmässigt! Aporna blev en stor favorit dessutom stod det personal i parken med uppstoppade djur och skelett, det tyckte våra knattar var det mest spännande av allt att få klappa och känna. Vi åt grillbuffe men att var väldigt torrt och inget för barnen alls, så rekommenderar någon annan meny i parken. Vi hade lite otur med vädret då det kom regnskurar ibland men det var himla käckt att det gick att gå in och se på djur under dessa!! Tyvärr var det en klätterpark i anslutning till djurbarken, där man gick förbi. Denna ingick INTE i parken utan för oss skulle det kostat 700 dk att klättra runt den. Det skulle vart bra om det fanns info om det innan, då hade vi valt en annan väg runt så vi slapp gråt och tandagnisslan. Det var dock rabatterade priser när man var på djurparken. Ett stort plus var även här att man fick ta med hundar in i parken! Vi är överens om att Borås Djurpark och Nordens Ark är både större och bättre.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se