Annons
Reseberättelse:

Mysig dagsutflykt

(Sverige, Karlskrona , Barnens Gård)

Hej! Igår besökte vi Barnens Gård för första gången. Vi hade tre barn med oss på tre, fem och åtta år, alla hade lika roligt hela dagen! Lagom stort så vi hann med allt precis lagom på en dag.

Vi började med att vara i leklandet. Dom gillade allt, lekplatsen, hoppborgen, köra lådbilarna! Klätterbanan var spännande också. Den stora hoppkudden längst ner på gården var rolig i början men när det var mer än två barn på den så flög dom iväg och slog sig så den var inte så passande tyvärr. Annars var allt annat bra!

Sedan klappade dom alla gulliga små djurungarna, griskultingarna och killingarna tyckte dom var väldigt gulliga och tama var dom!

Vi kom dit en solig men blåsig dag så det växlade med lite moln. När vi var i vattenlandet kom precis alla moln den stunden, så en stund hade de roligt sen var det blåa läppar och vi gick upp. Kort där efter blev det blå himmel igen. men då åt vi först glass som var god! Sedan fick barnen leka en stund till på leklandet det dom tyckte var roligast en gång till. Sedan avslutade vi dagen med att åka hölasset och åka och titta på kossorna i hagen. Sedan var alla mycket nöjda över denna dag!

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
15% rabatt på entrén på Balthazar Science Center
Spela två spel laserdome, betala för ett
Fri entré för ett barn per familj på Hagadal sim- och sporthall
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Barnens Gård
Blekinge
Kneippbyn Resort Visby
Gotland
Sunne Sommarland
Värmland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se