Annons
Reseberättelse:

Test familj på Kalvehave labyrintpark

(Danmark, Kalvehave , Kalvehave labyrintpark )

Mitten på den stora Labyrinten

Minfältet

En av utmaningarna

I början på juni tog vi ett stopp på Kalvehave labyrintpark på väg mot Legoland i Billund.

Vi blev glatt överaskade då det fanns massor att göra inte bara dom roliga labyrinterna utan även massor av puzzel, tanke övningar och olika tävlingar man kunde ha mot andra.

Min 12 åring han föredrog den stora rymdlabyrinten då han älskar vetenskap, dottern 10 älskade den stora labyrinten som man skulle leta bokstäver i och hittade man alla så fick man ett diplom, lillan på 6 älskade den runda som man kunde jaga varandra i vilket hon gjorde länge och väl under mycket skratt och glada tjut.

Själv tyckte jag bild/skylt labyrinten var roligast då man ska måste följa pilarna för att ta sig till olika informationsskyltar som hamn, camping mm Maken tyckte bäst om dom olika utmaningarna som han med glädje tävlade i mot barnen.  Det var ett perfekt ställe att leka av sig och utmana varandra och vi kunde ha stannat hela dagen om det inte börjat regna. Helt klart värt ett besök för alla som gillar utmaningar.

Stället hade en liten servering med bra priser, flera picknick ställen och rena toaletter. Det enda vi önskade var att personalen som jobbade med att rensa ogräs mm kunde ha varit trevligar då dom inte ens sa hej när vi hälsade på dom, kvinnan i kassan var toppen trevlig därimot.

 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se