Odense ZOO
Annons
Reseberättelse:

Odense ZOO

(danmark, Odense, Odense ZOO)

Odense ZOO

Dagen är äntligen kommen och vi beger oss till Danmark, vi bor i skåne så vi körde över bron. Väl framme i Odense följer man bara skyltarna. Lite lurigt med parkerinen men det finns fler parkeringsytor bakom den parkeringen man ser utifrån vägen. Vi var framme vid 11, då var där en kö på 20-30 meter, men det gick fort. Vi hade biljetter med oss så då kan man bara gå in. Det kan jag rekommendera att ha så slipper man ev köer. Väl inne i parken började äventyret, vi följde bara vägen så kom vi till djuren. Barnen var glada och nöjda för man såg alla djuren och dem var uppe och rörde på sig. Nackdelen med det är ju att dem har små burar o häng. Men dem såg ut att vara i bra skick. Det fanns fina lekplatser att pausa vid, många ställen att sitta och äta medhavd matsäck. toaletter och andra matställen fanns det gott om. Guiderna som berättade om djuren pratade på danska vilket kan va lite klurigt att hänga med på och lite tråkigt för barnen när dem inte förstår. I det stora hela är det en mycket fin och trevlig park men jag hade nog inte åkt så långt enbart för att besöka den, och vi kommer förmodligen aldrig åka dit igen. Hade vi bott i närheten så hade man kanske åkt dit för att ha en mysig dag, Vårt besök tog ca 4-5 h. Våra barn är 3,6, 10år alla hade en trevlig dag där. Innan vi åkte därifrån handlade vi i butiken där är många fina saker till ok priser. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se