Kanondag på Sörsjöns äventyrspark 20170723
Annons
Reseberättelse:

Kanondag på Sörsjöns äventyrspark 20170723

(Sverige, Sörsjöns Äventyrspark)

Härlig team-building för bonusfamiljen

Efter ca 1,5 timmes bilfärd från Strängnäs längs väg 55 kom vi förväntansfulla fram till Sörsjöns äventyrspark. 

Idag skulle vi som testfamilj äntligen få pröva på Sörsjöns höghöjdsbana och efter en grundlig genomgång av regler och säkerhet med personalen på plats så var vi redo, mer taggade än någonsin. 10-åringen tog täten och gav sig på en grön bana, vilket blev för svårt som allra första bana och han fick med hjälp av instruktören Finn hjälp att klättra ner igen. Ett tips är att hela familjen värmer upp med gula banor (de lättaste,  barnvänliga banorna och att tidigt testa gul och blå zipline. 

Vi delade upp oss med en vuxen per barn och körde banor efter barnens förmåga där 13-åriga dottern körde blå banor och 10-åriga sonen körde de gula banorna. Vi varvade med att åka den röda ziplinen över sjön, vilket vi alla tyckte var en härlig upplevelse. 

Det var mycket att testa och vi kände oss nöja efter våra 2,5 timmar, men vill väldigt gärna komma tillbaka och testa fler banor. 

Vi avslutade dagen med svalkande dopp i sjön  intill och glada och trötta när vi åkte hem igen. 

Vi tackar för en minnesvärd dag och utmärkt service av kunnig och trevlig personal!!

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se