Paradise Adventure Golf
Annons
Reseberättelse:

Paradise Adventure Golf

(Sverige , Stockholm, Täby , Paradise Adventure Golf)

Igår spelade vi äventyrsgolf på Paradise Adventure Golf som ligger i Täby centrum. Det var fantastiskt roligt tyckte vi alla!! Vi var två vuxna och två barn på 6 och 14 år. Väldigt härlig miljö och den glada stämningen slår emot en direkt då man kommer in! Här trivs man bland djungelväxter, olika djungelljud, och detaljerna runt banorna skapar magi.

Det finns två olika banor. Båda banorna har samma svårighetsgrad, vi frågade personalen som informerade om det, och tipsade om att börja på den banan där det var minst folk. Vilket vi gjorde, inte för att det var så mycket folk men ändå.. Vi var ensamma ett bra tag på vår första bana som hette Explorer. Smidigt att slippa köa, och det blir aldrig några direkta köer här. Stort extra plus för det! Det tar ca en timme att spela igenom en bana. Inca Trail heter den andra banan som vi också testade såklart! Den banan tyckte vi var ännu roligare! 

Banorna är kreativt gjorda, man har verkligen tänkt till, mycket uppskattat med låtsas-stenarna, speciellt banan där man slår mellan stenblocken som bildar en tunnel (finns på Inca Trail) Även det sista hålet nr 19 var extra roligt och klarar man det på första slaget så väntar en överraskning. Yngsta sonen ville aldrig gå därifrån.. Vi har lovat att vi ska åka tillbaks någon dag, för det var fantastiskt kul!

Den här äventyrsgolfen passar alla åldrar från ca 4 år och uppåt. Väldigt smidigt med deras app som man kan ladda ner och skriva in slagen i. Känns modernt! Det finns toaletter som är gratis när man är där och spelar. Det finns även värdeskåp att låna, man lägger i en tia som man får tillbaka sedan, alternativt lånar en polett gratis i receptionen.

Extra plus till den trevliga och hjälpsamma personalen, som bidrar till den glada stämningen.

Tack från oss, vi hade superkul!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se