Annons
Reseberättelse:

Testuppdrag Orsa rovdjurspark

(Sverige, Orsa, Orsa rovdjurspark )

En mulen dag i Juli passade vi på att besöka Orsa rovdjurspark som vi fick bli testfamilj för. Det var enkelt att hitta fram till parken, parkeringen på grusplanen är stor och rymlig men skulle behöva vara bättre markeringar för platserna. Väl i entrén är personalen väldigt trevliga, vi välkomnas och får en karta där personalen skriver upp tiderna för de olika aktiviteterna. Barnen 6 år, 5år och 3 år är uppspelta att få komma in. Vi gick direkt till isbjörnarna där de var dags för matning. Fanns en jätte bra läktare att sitta vid dock gick nästan alla besökare och ställde sig vid staketet så man såg inget från läktaren och barnen fick tränga sig in i folkmassan för att se något. Vi fortsatte att gå runt i parken, väldigt mycket branta backar så barnen tröttnade fort och tyckte inte att de alls var kul då vi inte hittade djuren i deras inhägnaden. På vägen ut besökte vi rovdjurscentret och där fanns en hörna för barnen där de kunde pyssla och testa olika aktiviteter bland annat sticka in handen i lådor och gissa innehållet, vilket uppskattades utav våra barn. Tycker de var dåligt med ställen att köpa lunch vid, sliten park och delar av lekplatserna var trasigt vilket är synd. Personalen var toppen och blev en bra dag i parken, är dock tveksam till om jag skulle betala för att gå in i parken. Tycker att parken passar äldre barn från 8-9år och uppåt som verkligen orkar gå runt bland de branta backarna.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
50% rabatt på entrépriset för barn (5-17 år)
Upp till 300:- rabatt per person på Happydays.nu
Gratis Fun Slush till barnen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Lalandia Rødby
Danmark
Odense ZOO
Danmark
Sommarland Själland
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se