Annons
Reseberättelse:

Barnens gård

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård)

Klappa djuren

Åker hölass

Vattenlandet

Vi var två vuxna och tre barn i olika åldrar, 1, 3 och 7 och alla barnen hade roligt. Det fanns många olika saker att göra på ett lagom stort område. Man vågade låta barnen springa överallt utan att vara orolig för att barnen skulle komma bort eller att man inte skulle hitta dem pga för mycket folk. Så detta kändes tryggt. Det fanns små elbilar/lastbilar som barnen tyckte mycket om att köra, hoppborg, studsmattor, olika djur att klappa vilket uppskattades även av det minsta barnet. Det fanns lekpark, gungor och grävmaskiner. Även vattenlandet med olika rutschkanor var uppskattat av de två äldsta barnen. Ett litet minus var att ponnyridningen kostade pengar och att man inte kunde köpa biljetten när man väl stod i kön till att få rida, utan då var man tvungen att gå upp till entren och köpa biljett. Det fanns också en femkamp/hinderbana som passar lite äldre barn där de tex kunde spika ner spik, kasta hästsko. Ett cafe/restaurang fanns också så man kunde fika och äta mat under dagen.

Hela familjen kunde åka med i hölasset där vi fick se kossorna och höra lite information om dem,  alla barnen tyckte det var jätteroligt att åka i detta hölass, även vi vuxna som aldrig hade åkt förut tyckte det var trevlig upplevelse.

Vi hade en trevlig dag och det var ett bra utflyktsmål för våra barn och lagom stort område.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
20% rabatt på entrén på Leklandsfabriken
15% rabatt på måndagar, tisdagar och söndagar på Gothenburg Escape Game
10-15% rabatt till Tyskland, Polen och Litauen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Kattegatcentret
Danmark
Skansen-Akvariet
Stockholm
High Chaparral
Småland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se