Annons
Reseberättelse:

En heldag med nöjda barn och föräldrar!

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård)

Informationstavla

Djurbesök

Vattenlandet

Vattenrutchekana

Vi var på Barnens Gård med 4 barn i åldrarna 7, 5, 4 och 2 år. Alla barnen hade jätte kul. De testade de mesta. Stora lekområden. Att åka elbilar och lastbilar var populärt! Att åka hölass hade ingen av oss gjort så det var en upplevelse. Man fick sitt i en vagn med hö och åka ut i en kohage och titta på köttkor och sedan fick man vara med om en ”bonnasväng” . Klappa djur är en stor favorit för de alla barnen. Särskilt roligt var det att få klappa de små killingarna. Vattenlandet passade alla barnen. Fanns något för alla åldrar. Föräldrar och större barn kunde åka den stora rutschkanan med ringarna och för de mindre barnen fanns ett par rutschkanor som de älskade att åka. Varmt i vattnet, stod att det var 27 grader varmt.  Ponnyridningen kostade 30 kr och man var tvungen att gå till entrén och köpa biljett för att rida, det upptäckte vi när vi stod i kön för det hade vi inte sett någon information om innan. Barnens gård hade något för alla åldrar och det var lätt att spendera en hel dag på detta stället. Fanns mat om man ville köpa och flera ställen att sitta på och äta sin medhavda matsäck om man istället hade med sig mat. Vi var supernöjda efter en dag på Barnens gård. Enda minuset var att det hade regnat på natten så det var väldigt blött och geggigt när vi kom och inne hos djuren var det stora vatten pölar så barnens kläder var inte direkt rena när vi åkte därifrån och skorna blöta. Men vädret kan man ju inte styra över! Vi åker gärna tillbaka hit och spenderar en heldag! 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Fri entré för ett barn per familj på Djurs Sommerland
Fri entré för familjens barn på Eslövs Leksaksmuseum
Gratis Fun Slush till barnen!
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Orsa Grönklitt
Dalarna
Fårup Sommerland
Danmark
Tropikariet
Skåne
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se