Annons
Reseberättelse:

Experiment m.m hos Dalénium Science Center

(Sverige, Utanför Skövde, Science Center)

Människokroppen

Reaktionsvägg


Den 6/8 åkte vi iväg för att besöka Dalénium Science Center. Vi kom dit strax efter att de öppnade och möttes av tevlig personal som informerade  om dagens program.

Vi gick iväg på en egen liten upptäcktsfärd i lokalerna, det är inte så stort men det rymms många spännande saker. Dottern på 11år tyckte det fanns en hel del stimuerande saker att göra, men sonen på 9år hade roligare och fanns mer som passade honom i ålder.

Finns mycket info att läsa på de olika stationerna så var skönt att barnen ändå är läskunniga.

Vi hade en trevlig dag med lite nya upptäckter, ett perfekt ställe om man vill besöka ett mindre Science center än tex TomTits.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se