Nordsøen Oceanarium i Hirtshals,
Annons
Reseberättelse:

Nordsøen Oceanarium i Hirtshals,

(Danmark, Hirtshals , Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Danmark)

Kul att hålla en sjöstjärna

Mycket att utforska

Spännande att se sälarna underifrån

Vi hade äran att få besöka Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Danmark. I sällskapet var vi 5 vuxna och 4 barn på 3-8 år. Besöket var väldigt uppskattat av oss alla. Det fanns många olika stationer med diverse fiskar med information av dom olika arterna. Det var rent och fräscht. Gott om toaletter här och var som hade väldigt bra standard. Fanns olika ställen man kunde handla mat, fika, glass osv. Kändes inte som det var något överpris direkt. Man parkerade bilen gratis precis utanför.

Nackdel att det var väldigt mörkt på vissa ställen som gjorde att man hade svårt att se barnen som gärna ville springa omkring. Även svårt att lokalisera sig och veta hur vi skulle "gå runt". Det kändes väldigt rörigt med olika vinklar och vrån, samt olika våningar.

Vi tyckte att det fanns bra lekplatser och olika pyssel/ritstationer för barnen. Det blev extra glada när vi kom till ett litet akvarium där dom fick stoppa ner händerna och känna på riktiga sjöstjärnor. 

Det var kul att titta på sälarna som blev matade. Vi passade då på att avnjuta lite glass och kaffe som vi köpte där, fast man hade lika gärna kunnat ha med sig en egen liten picknick korg.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se