Sörsjöns Äventyrspark är en riktig pärla!
Annons
Reseberättelse:

Sörsjöns Äventyrspark är en riktig pärla!

(Sverige, Åby, Sörsjöns Äventyrspark)

Vår familj- bestående av föräldrar och två barn på 7 och 10 år- besökte Sörsjöns Äventyrpark i mitten av juli. Vädret var strålande och mottagandet soligt. Efter en grundlig genomgång av utrustningen och en testrunda för att säkerställa klättringsrutinerna, släpptes vi lösa att klättra runt bäst vi ville bland linor, rep, stegar och allsköns påhittiga klätteranordningar.

Den här aktiviteten blir precis vad ni gör den till. Antingen ger ni järnet i klättrandet och skriker lungorna av er i ziplinen (linbanan) eller så tar du ett steg i taget och tänker "mindfulness" när du susar genom skog och över sjö.

Vi blev svettiga, utmanade, stundtals fega- men oftast extremt modiga. Och framförallt blev vi roade. För det här är riktigt, riktigt roligt!

Nike 7år: Jag tyckte mest om den stora ziplinen som gick rätt över badsjön. Det kändes som att flyga lika högt som en fågel. Så den åkte jag flera gånger.

Tim 10år: Alla olika ziplines! Speciellt den långa, 375m över en sjö. Den gick i 50km/h, häftigt!

Pappan: Guiderna är trevliga, glada, duktiga och hjälpsamma. Speciellt Finn, en riktig Tarzan! Det går att utmana sig själv på en cykel, 20 meter uppe bland granarna om man vill det.

Mamman: Naturen och miljön är fantastisk! Stanna hela dagen, ta med matsäck och badkläder. Våra barn blev självständiga fort och det syntes att de gillade att testa sin utrustning och sina nyförvärvade klätterkunskaper. Våra barn ville aldrig gå hem och vi kommer gärna tillbaka! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se