Annons
Reseberättelse:

Spänning till tusen!

(Sverige, Löddeköpinge/Lund, Treewalker)

Vi är en familj på fyra (två barn på elva och nio). Vi ville göra något nytt och sökte till denna aktivitet på Barnsemester.

Området där TW (Tree Walker) ligger är väldigt vackert i en lummig skog. Personalen är jättetrevlig och hjälpsam. Man får först gå en instuktionsrunda och lära sig hur allt man har på sig fungerar och vad det används till.

Säkerheten är väldigt hög och de är tydliga med allt. Innan man får börja ska man ta sig igenom en övningsbana strax ovanför marken. De riktiga banorna är indelade i fyra olika grupper beroende på vilken höjd de ligger på: gul, grön, blå och röd. Den gula är längst ned och den röda högst upp.

Vi kastade oss över den gula (2 meter upp) och talade vitt och brett om hur vi skulle erövra alla banorna. Trodde vi. Redan den gröna banan (7 meter upp) satte stopp för fegisen i familjen (mamma). Två klättrade och sade att det var sjukt kul men läskigt. Den blå banan kom inte på tal efter det. Kanske vi vågar om vi åker dit igen!

Överlag var det en underbar dag som gav flertalet blåmärken (var det värt!). Det enda som var på minussidan var priserna. För en familj på fyra betalade vi mer än vi gjorde veckan efter på Ölands djurpark! De borde inte en tiondel så mycket utgifter som de har på djurparken. Men men, det krävs mycket underhåll för den höga säkerhetens skull. Kommer att åka dit igen med glädje! Tack Barnsemester!

 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se