Dalenium Stenstorp
Annons
Reseberättelse:

Dalenium Stenstorp

(Sverige, Stenstorp , Dalenium Science Center )

Vi fick äran att testa Dalenium som testfamilj. Vi åkte dit en regnig dag direkt efter frukost. Vi möttes av trevlig personal i kassan som informerade oss om lokalerna. Vi var 2 vuxna och 4 barn, 0, 5, 8 och 11 år.

Jag och 5-åringen utforskade ställets alla hörn, medan de större barnen fastnade vid den första aktiviteten -lastbilssimulator. Det var väldigt många olika aktivitet, allt från att använda hjärnan till att fysiskt utforska olika krafter i vatten, vind, styrka mm. Man fick även testa känsel och luktorganen.

Det bästa med dagen var att ta sig förbi laserstrålar och lastbilssimulator enligt de äldsta barnen. Den minsta tyckte att laserstråla, virvel i vatten och ballongshow var bäst. Ingen kunde säga ngt som var tråkigt. Jag som ammande mamma saknade dock ngt bra ställe att amma på -satt på pallar.

Ett tips om man inte vill vara där heldag är att åka lite senare. De hade nämligen en show kl 13 och en verkstad som öppnade 13:45 som man kunde pyssla i.

Det finns även fik och en liten shop på plats. Vill man ha med sig eget fika går det också bra! Jag kommer åka dit igen med min 5 åring, men de största barnen kändes på gränsen till för stora. Hoppas ni får ett trevligt besök!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se