En dagsutflykt till Paradise Adventure Golf i Täby
Annons
Reseberättelse:

En dagsutflykt till Paradise Adventure Golf i Täby

(Sverige, Täby, Stockholm, Paradise Adventure Golf)

Hela familjen redo för omgång två.

App med information om kommande bana och smidigt att räkna poäng.

Inte alltid hela lätt, men inget som inte en klätterapa klarar av ;)

Hög koncentration

Under vårens badbollsjakt här på Barnsemester hade vi turen att bli utsedda till testfamilj på Paradise Adventure Golf i Täby. Familjen består av mamma A-K, pappa René, Stina 11 år, Elin 12 år och Hugo 13 år där alla utom en är riktiga tävlingsmänniskor. 

Vi startade dagen med en lagom lång sovmorgon och frukost i solen så där härligt sommarlediga som vi bara är hela familjen tillsammans ett fåtal veckor per år. Vi packade in oss i bilen och rullade norröver. 

Vi som kommer från en mindre tätort är mäkta imponerade över hur det fungerar i parkeringshusen med gröna och röda lampor. Att dem dessutom automatiskt läser in vårt bilnummer och vet hur länge vi stått parkerade är ju värsta rymdforskningen. 

Vi blev varmt välkomnade av trevlig personal som gick igenom vilka regler som gällde och tipsade oss även om att ladda ner den app som finns för att kunna föra poängräkningen där. 

Vi spelade 18 hål på banan Explorer, gick sedan och åt lunch och spelade 18 hål på banan Inkatrail efter lite mat i magen.

Banorna var roliga, gröna och med luriga hinder som man inte alltid kunde se när man gjorde sitt utslag. Det var gott om plats och då reglerna säger att den ligger närmast hål ska skjuta sitt andra slag först när alla slagit ut så var det oftast fem bollar i spel. Reglerna rekommenderar att man inte är fler än fyra men vi frågade och det gick alldeles utmärkt att spela fem tillsammans.

Det visade sig även en stund in i spelet att man kunde få lite ledtrådar om banan innan start via appen. Där stod bland annat hur banan var uppbyggd och lite tips om hur man bäst tog sig fram på så få slag som möjligt.

Det var 36 olika banor och på sista rundan började vi alla få kläm på tänket och lyckades få i bollarna på färre slag än i i början. Träning ger ju som sagt färdighet. :)

Mamman i familjen har en tendens att alltid har koll på vart varenda toalett finns både här och där och här var toaletterna ljusa och fräscha. Dem var låsta med en kod som man fick nere i receptionen och som fungerade hela dagen. Det fanns även en uppmaning om att tipsa personalen om något var slut eller behövde ordnas till.

Förvaringsskåp fanns precis nedanför trappan där vi kunde låsa in eventuella jackor och väskor. Skåpen låstes med hjälp av en tia men hade man ingen fick man låna en pollett i kassan. Dessa skåp gick att öppna och stänga hur många gånger du ville utan att behöva lägga i ny avgift, bara fånga upp och stoppa i polletten igen.

Vi var mycket nöjda med dagens utflykt, vinnaren fick välja vart vi skulle fika på hemvägen. Mamma valde Starbucks Café i gallerian ovanför. ;)

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se