Testfamilj 2017 Prison Island
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2017 Prison Island

(sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter, Prison Island)

ett rum

ett rum

ingången till Black pearl golf

Vi var 2 vuxna och2 12 åriga tjejer som inte testat något liknande tidigare. Vi hade  1 tim till vårt förfogande och på den tiden skulle vi in i rum och klura ut vad som skulle göras vilket krävde ca 3 försök om man ville ha poäng. Vårt mål var att besöka och testa så många rum som möjligt. Vi hann med ca26 rum ca 24 olika rum av 29 st rum. Det hade underlättat om man fått en karta över rumens placering så man viste vart man var. Det var roligt och utmattande vi gick varma där ifrån.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se