Annons
Reseberättelse:

Hansedom

(Tyskland, Stralsund, Badlandskap)

I somras var vi på en mycket uppskattad resa till Hansedom! Resan startade tidigt på morgonen och vi åkte med färjan Trelleborg-Sassnitz vilket var jättemysigt. Åt frukost ombord sedan var det shopping som gällde. Barnen botaniserade i allt godis som fanns i shoppingbutiken.

När vi kom fram till Tyskland hade vi drygt 1 timmes bilfärd till hotellet. Vädret var stekande hett och solen sken från en klarblå himmel. Hotellet låg i Stralsund och var superfint.
 
Vi fick personlig service när vi kom dit och kanonrum! Barnen ville ju så klart direkt till Badet så efter lite mat så tog vi vårt första besök i badlandskapet som ligger på hotellet. Verkligen kanon! Massor av bad, rutschkanor och jag själv fick en massage! Bra är att man kan handla dricka och mat glas och annat utan att ha pengar med sig, man har bara en personlig bricka som registrerar dina köp och sedan betalar du i receptionen. Det tyckte vi var helt super. Eftersom vädret var så underbart så var jag och maken ute i solen det mesta där det också fanns en stor härlig pool med bubbel och annat skoj.
 
 
Vidare i Stralsund hittade vi en fantastisk Italiensk restaurang som låg i hamnen. Underbart. 
 
Hela vår semestertripp var super och vädret gjorde ju inte saken sämre. Kan verkligen rekommendera alla att åka på en kortsemester hit. Det är ju faktiskt inte långt från Sverige!
 
 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
15% rabatt på entrén på Orsa Rovdjurspark
20% rabatt på entrén till Nordsøen Oceanarium
20% rabatt på entrén på Extremezone Malmö
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Nordens Ark
Bohuslän
Fårup Sommerland
Danmark
Lycksele Djurpark
Lappland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se