Skövde Arena-upplevelsebad
Annons
Reseberättelse:

Skövde Arena-upplevelsebad

(Sverige, Skövde, Upplevelsebad)

Entré

Stora poolen

3 rutchkanor från 4 år

Vilket perfekt ställe!

Vi var 2 vuxna och en 3 åring. Tidigare i sommar besökte vi Lost City i Örebro och jag får nog lov att säga att jag tycker att Arena Skövde och äventyrsbadet är bättre. I alla fall just nu med en 3 åring och möjligheten att göra en dagsutflykt. Väljer faktiskt hellre att åka de nnärmare 10 milen till Skövde än att ta badhuset där vi bor.

Ett stort plus till att man fick ta med sig egen fika/mat så en dag på upplevelsebadet behöver inte bli så dyrt. Fanns även en snabbmatsrestaurang dock lite dåligt utbud på nyttigare mat, vilket känns trist.

Just den dagen vi åkte så var det väldigt lite folk så det var underbart  lugnt. 

Upplevelsebadet var lagom stort och tillräckligt mycket att göra både för oss föräldrar och 3 åringen. Ett plus att det fanns vattenrutchbanor från 4 år som vår 3 åring klarade att åka själv. Jag har på andra ställen tyckt att det finns lite för lite att göra för en 2-3 åring. Att det enbart erbjuds en minibarnpool och minirutchbana och inget som hela familjen kan roa sig med ihop. Så även här ett stort plus för upplevelsebadet. Vidare ett stort plus att det fanns en vattenrutchbana som vi alla 3 kunde åka i samtidigt. 3 åringen tyckte det var superskoj att få åka något stort ihop med oss.  Sedan fanns det även 2 andra vattenrutchbanor för äldre barn. 

I vågbassängen blev det rejäla vågor, gick att ta sig utomhus där det också fanns solstolar på land och i poolen sattes det på en ström då och då.

Barnbassängen var mycket rymlig utformad som en drake fanns små pallar utanför så att man som förälder kunde sitta bredvid poolen om man ville. Bredvid fanns en varmare pool på lagom avstånd för att kunna övervaka barnen eller för en förälder att få lite egen tid. 

Omklädningsskåp fanns det många av, bra duschar och hela två bastur. 

Sköve Arena och upplevelsebadet är helt klart värt flera besök!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se