Annons
Reseberättelse:

Testar nya höjder

(Sverige, Lödderköping, Treewalker )

9 meter upp

Klurig del

En av de lätta barnorna

Vi, en familj på två vuxna och 2 barn, 8 och 9 år testade Treewalker. När vi kom dit fick vi tillsammans med andra som skulle klättra en säkerhetsgenomgång. Den genomgång var tydlig och bra, fick sedan testa på hur det funkade på en testbara, där kollade en säkerhetsansvarig att man förstått hur man ska göra sedan fick man ge sig av och testa alla andra barnen. Vi började med de lättast som var 1.5 meter över marken, fanns 2 stycken. Detta var en bra uppvärmning för alla, det för att lita på utrustningen och att inte börja för svårt. Nästa steg var 2 banor ca 4-5 meter. Nu började det kännas som en utmaning och det pirrade i magen. Våra barn är ca 140 cm långa och hade inga större problem på denna höjd, det gäller att ta det lugnt och inte stressa. Nästa höjd var ca 9 meter, här känns det ordentligt i magen men även här fixar vi det utan större problem, men vi tog det väldigt lungt. Finns 2 banor på denna höjd. Sista banan är på 11 meter och där tog orken slut och kanske lite av vårat mod. En häftigt upplever med zipline, klättra i nät, balansgång på rep och brädor samt fritt fall på 4 meter, trots höga höjder och lite höjdskräck kände man sig säker. På området fanns gott om parkering, 2 toaletter och en hel del bord och stolar. Fanns möjlighet att grilla, men ta med egen kol. Fanns lite fika att köpa om man ville fylla på med energi, gick även bra att ta med egen fikakorg. Vi kommer absolut göra detta igen och då siktar vi även på 11 metersbanan ?.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se