Klättring inomhus
Annons
Reseberättelse:

Klättring inomhus

(Sverige, Löddeköpinge, Clip n Climb)

Vertical drop slide

Klättervägg

Genomskinlig vägg

Vi hade förmånen att ha blivit utvalda som testfamilj till ClipnClimb i Löddeköpinge, vilket blev en jätterolig upplevelse. De kör klättring med start ett par gånger om dagen och det kändes bra att vi hade bokat plats så man visste att man fick plats när man kom. Vi hade bokat tid vid 11 men kom dit ca en halvtimme tidigt för hade läst att man skulle vara i god tid. Vi trodde därför att genomgången skulle börja lite innan men det var inte samling förrän 11. Det var ganska många samtidigt på vår tid eftersom vi hamnade samtidgt som ett barnkalas, tror vi var 19 stycken totalt.

Vid starten fick man först samlas i ett rum där alla fick på sig sina selar och de körde en genomgång av regler och säkerhet. Instruktörerna hjälpte alla och kollade så allas selar satt på rätt sätt. Sen var det dags att gå ner och börja klättra. Man fick sprida ut sig på de olika klätterplatserna och sen hjälpte instruktörerna till att komma igång.

Klätterområdet är ganska litet men innehåller ändå många olika väggar, med lite olika typer av grepp. Totalt i vår grupp hade vi tre instruktörer som hjälpte till. Man var tvungen att få hjälp av en instruktör både att bli fastknäppt och bortknäppt från varje klättervägg men kändes aldrig som man behövde vänta länge på dem. De var jättetrevliga och höll bra koll och sprang mellan väggarna. Däremot tyckte vi att det var lite för många klättrare på samma gång. Man fick stå i vänta ibland på att vissa väggar skulle bli lediga.   

Som testfamilj fick vi även biljetter till deras två extra attraktioner som inte ingår i den normala klättringen. Alla utom 6-åringen testade Leap of Faith, vilket var en hög pelare man skulle klättra upp på för att sen ställa sig på en avsats och kasta sig ut och fånga en luftkudde. Vi tyckte alla den var läskig men inte riktigt värd pengarna. Däremot Vertical Dropslide, vilket är som en jättehög rutschkana, gjorde vi alla och alla tyckte den var jätterolig och värd pengarna.  

Stället som helhet var väldigt trevligt och fräscht. Förutom klättringen så fanns det Padelbanor. Det finns omklädningsrum och restaurang. Vi åt på restaurangen och det var god mat men betyget dras ner för att vi fick vänta på maten i nästan en halvtimme. Ska inte behöva ta så lång tid för att få fram hamburgare och pommes tyckte vi.  

Men på det stora hela är vi jättenöjda med aktiviteten. Hela familjen hade jätteroligt och vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se