Tivoli Köpenhamn
Annons
Reseberättelse:

Tivoli Köpenhamn

(Danmark, Köpenhamn, Tivoli)

Vi tog tåget från Båstad och valde att byta till båt i Helsingborg för att få en roligare resa. I Helsingör satte vi oss på tåget igen och väl framme låg Tivoli precis utanför. Väl inne fick vi tag i kartan över området och insåg att det var gott om restauranger och massor av åkattraktioner vi alla ville åka. Yngste sonen på 6 år satte fart mot radiobilarna och den passade oss alla fyra. 4 olika berg och dalbanor för alla åldrar. Den nya Astronomen och Den flyvende Kuffert gav 6 åringen 10 av 10 poäng. 11 åringen kunde inte hitta nån favorit för han gillade allt. Vi åkte hem trötta och positivt överraskade över dagen. Hit åker vi igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se