Jag känner att jag måste i...!
Annons
Reseberättelse:

Jag känner att jag måste i...!

(Sverige, Borlänge, Aqua Nova)

Rutschkanorna lockar i bakgrunden.

En lördag i mitten av augusti var det dags för hela familjen att åka till Borlänge för ett besök på Aqua Nova. Barnen som är flicka 7 år, pojke 5 år och pojke 3 år var lyriska över besöket långt innan det var dags. Föräldrarna var oroliga för att de tagit sig vatten över huvudet (!) genom att åka dit med 3 icke simkunniga barn.

Väl på plats fungerade allt bra. Lagom mycket folk, regnet hängde i luften men värmen höll sig kvar någorlunda sådär mot slutet av sommaren. Barnen provade alla att åka vattenrutschkanan Magic Eye, framförallt 5åringen älskade den. Alla barnen gillade skarpt piratlandet som är tänkt för de minsta. Ett stort plus att det är så pass rymligt och överraskningsmomentet med att det varierar när och var det sprutar vatten. Vi saknade dock en bra uppgång till rutschkanan ”ormen” vilket ställer till det om man är 3 år och inte har så bra balans. Lite badleksaker hade också förgyllt besöket i barnpoolen, kanske några båtar och vattenkannor. Vågmaskinen var populär men saknade något att hålla fast vid där för barnen, var svårt att hantera det, även för 7åringen.

Vi hade matsäck med oss som vi åt ute vid simbassängerna där det fanns möjlighet att komma undan och få lite mer lugn. Några fler bord skull nog inte skada mer populära dagar, men när vi var där var det inga större problem att få någonstans att sitta. Inne i badet saknade vi en dricksfontän, det skulle uppmuntra till att dricka mer vilket är oerhört viktigt under en heldag på badet.

Sammantaget var vi alla nöjda när vi åkte därifrån. Det är inget extraordinärt badhus men det man vill ha och behöver finns där. Roliga attraktioner, ett fint område för de mindre barnen och roliga rutschkanor för både stora och små.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se