Familjetripp genom Danmark
Annons
Reseberättelse:

Familjetripp genom Danmark

(Danmark, Djurs sommerland)

Inför sommaren 2017 så lovade vi vid ett svagt tillfälle vår yngsta son 7år gammal att åka på Legoland, då vi bor i Norrland så började resan planeras väl då det är rätt kostsamt med semester. Men vi fick till de och påvägen besökte vi flera små ställen både i Sverige och Danmark. Med på resan va alltså vi föräldrar och en bror på 14 år. En stor upplevelse va att åka färjan över från Göteborg, oj va stor den va enligt sonen. Väl över i Danmark så hade vi hittat en jätte fin camping där vi bodde några nätter och passade på under denna tid att besöka då Legoland, oj vilken upplevelse för oss alla. Minsta sonen tyckte allt va kung medans den äldre inte va lika road, gubben han gick i legolandet och tittade glatt på alla byggnader. Fanns ett jätte fint matställe med buffé så något som passade alla att fylla på med.

Efter denna tur så fortsatte vår resa och där vi då hamnade på Djurssommarland som vi vunnit biiljetter till. På namnet och efter just Legoland så hade vi nog inte så höga förväntningar utan tänkte att de va en kul grej att testa innan vi åkte över till Sverige. Det va dessutom en bit att gå från parkeringen till själva sommarlandet och trött efter en bilresa men till Djurssommarland kom vi och entren va väldigt inbjudande och tilltalande med sin öppenhet. Alla karuselller ingick i entrén så inget köande alls för att komma vidare, dessutom fick information om att vi hade rätt att få ett "visa hänsynkort" som gjorde att vi på de mest köande karusellerna kunde få en tid istället för att köa. Super perfekt för nu va de bara att inspektera området men som sagt våra förväntningar va inte så stora mer än för lilleman då, vi andra hade sett ut 2 karuseller som vi ville åka innan. Men vi fick ändra oss väldigt snabbt, de fanns jätte fina stigar som vi gick runt området på och lugnt och stilla trots alla karuseller. Det va nog det stora ytorna och grönområdena som gjorde det så stillsamt. Kan säga att vi va alla så glada och nöjda av denna dag, vi åkte nästan varenda karusell på hela området. Fanns många matställen att välja på men vi hittade ett som hade buffé för både vuxna och barn, super gott. Besöket på Vattenlandet blev inte långvarigt då de inte va speciellt varmt och dessutom lockade karusellerna lite mer, fanns ju massor att hinna med.

Det fanns någon karusell som inte lilleman kunde åka men då fanns de någon i närheten så vi bara delade upp oss, detta va verkligen pricken över i som gjorde hela vår resa i Danmark. Familjebetyget är högst för Djurssommarland! 

Nu fortsatte vår resa vidare från Djurssommarland över till Sverige och lite mer äventyr.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se