Testfamilj på Skara Sommarland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Skara Sommarland

(Svergie, Skara)

I sommras besökte vi skara sommarland som test familj, och det var det vi tänkte på. Att vi var en test familj så ville testa på så mycket som möjligt. Vi var 2 vuxna och 1 barn på 5 år

Första halvan av dagen tlll bringade vi i tivolit, vilket verkligen uppskattades av sonen. När vi var där så var det molningt och lite kallt så va inte jätte mycket folk, vilket också betyder att det inte var några köer till karusellerna, barnen fick sitta kvar om dom ville åka flera varv. Just därför vi tillbringade så lång tid på tiviolit, vi åkte allt gånger 20:)

Sedan blev det lunch dags, vi hade med oss egen lunch men det fanns gott om bord och stolar så  vi kunde sitta och äta i lugn och ro. Detta stället låg nära lekplatserna så det blev det självklara valet när vi var mätta och belåtna. Lekplatsen var super, både för vuxna och barn.

Sedan begav vi oss till badlandet, just som vi började närma oss så gjorde också det dåliga vädret de, vi bytte dock om för bad iallfall. Det fanns våtdräkter man kunde hyra, vilket vi gjorde till sonen men den hjälpte inte så mycket.Dock så var alla pooler väldigt kalla, inte heller så rena:(

 Efter 15 minutersbad så var han blå om läpparna så då bestämde vi oss för att vi fikade lite i stället, medans de vuxna i sällsapet testade på 3 av vattenkanorna. Mer än så hann vi inte testa för himmelen öppnade sig och det började ösregna.

 

Så snabbt på med kläder,och regnkläder sen stod vi och tryckte vid en glasskiosk (självklart med varsinn glass) tills det värsta hade gått förbi. Blöta och kalla bestämde vi oss ändå för att avsluta dagen på tiviolit, blötare kunde vi ändå inte bli.

Vi åkte massa karuseller i regnet och hade nästan som roligast i slutet, som tur var hade vi torra kläder som väntade på oss i bilen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se