Aarborg Zoo
Annons
Reseberättelse:

Aarborg Zoo

(Danmark, Aalborg, Aalborg zoo)

Vi besökte Aalborg Zoo en otroligt regnig dag i juli, trots regnet så gick vi därifrån med glada miner efter en väldigt trevlig dag. Det var ganska svårt att hitta parkering men efter en del letande så hittade vi tillslut en. 

Det finns gott om picnickplatser i området och flera lekplatser där barnen kan få leka av sig mellan varven. Vi såg massor med djur och man kom ganska nära djuren vilket barnen uppskattade väldigt mycket. På vissa platser var det trappor för att komma högre upp lite ovanför djuren och det kan vara svårt med tex en rullstol eller barnvagn. Barnen såg en föreställning och demostration kring de mindre djuren på zoo men förstod inte så mycket då den var på danska men det var glada ändå. Zoområdet var mindre än jag trodde men det gjorde också att yngsta sonen på fyra orkade gå runt själv. Det finns också ett tåg som tar dig runt mot en extra kostnad. 

Ett besök som var väldigt trevligt och uppskattat av barnen trots regnet. Men det gjorde å andra sidan att det inte var så mycket folk där. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se