Testfamilj på Djurs sommarland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Djurs sommarland

(Danmark, Djurs sommarland)

 

Djurs sommarland har verkligen något för alla, såväl mindre barn, ungdomar som vuxna kan finna ”sin spänning”. Jag o min sambo var där med vår fyraåriga dotter (och spädbarn) och en annan barnfamilj (med barn på fyra och sju år). Utbudet av åkattraktioner för dottern räckte gott och väl för att hon skulle stortrivas. Extra trevligt var att operatörerna vid de mindre barnens attraktioner var ”barnkära pensionärer”.   

 

Ett plus för parken är att den även innehåller klätterställningar, studsmattor och liknande, något som uppskattade av alla barn. För äldre barn/ungdomar och oss vuxna finns också många åkattraktioner och framförallt ett antal häftiga berg-och-dalbanorna om man gillar extra spänning.     

 

Vi var där en dag i mitten av juni när det var korta köer vilket gjorde det möjligt för barnen att åka attraktioner 10ggr i rad. Men tyvärr innebar det att vissa restauranger/serveringar var stängda så matutbudet var inte det bästa då. Vi testade heller aldrig vattenparken. 

 

Det finns goda möjligheter att ta med egen matsäck. Det finns gott om bord/bänkar utplacerade lite här och var och stora gräsytor att springa på.   

 

Något som vi alla tyckte var ett stort puls är att parken är mycket grön och fin. Det var rent och snyggt överallt.  

 

Vi hade inga större förväntningar på parken innan besöket men vi alla blev mycket positivt överraskade och detta är en av de bästa nöjesparker vi har varit på! Det är en stor park med många åkattraktioner för alla åldrar. Vi var där en dag när det inte var några köer. Åker man dit mitt i sommaren kan det nog vara värt att planera in 2 dagar om man vill hinna med hela parken.   

 

Djurs sommarland är helt klart värt ett besök!  

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se