En regnig dag på Aalborg zoo
Annons
Reseberättelse:

En regnig dag på Aalborg zoo

(danmark , Aalborg, Aalborg zoo)

familjen

Tiger i bur

giraff

Dagen innan hade vi varit på fårups sommerland den dagen vi var där var det superfint och när vi ändå inte var så långt ifrån så åkte vi till Aalborgs zoo med. Vi visste i stort sett ingenting om stället. 
När vi kom dit var det lite halvsvårt att förstå vart man skulle parkera men det löste vi rätt snabbt ändå. 
Vi var där redan vid öppning så ingen kö och rätt lite folk. Kanske var det för att det regnade som bara den med vissa korta uppehåll. 

Min första tanke om stället var att det var otroligt rent och fräsht överallt och att det fanns många ställen att sitta och äta den medhavda matsäcken. Vi gick där och var glada och kollade på djuren. 
Men mer och mer kröp känslan in hos oss att vi tyckte att djuren hade små inhängnader. Vi har ju ingen aning om hur stort vissa djur behöver det men det var en känsla som gnagde på oss. 
 

När vi gick runt i parken fick vi se när olika djur blev matade och lite historia om djuren, tyvärr var det bara jag som förstod vad de sa och fick tolka till resten av familjen. 

Vi avslutade vårat besök i den lilla shoppen där barnen fick välja varsin liten sak. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se